helyzetjelentés,csak röviden

tudom-tudm,rég hallottatok felőlünk.Nem is tudok még soká a hideg, netes szobánkban csücsülni,mert van egy kis zsebibabám, aki hamarosan szopizna, meg két  kis zsivány,akik mindig kitalálnak valami életveszélyeset, és fél percenként ellenőrzést igényelnek. Szóval Papp Tádé ez év január 14-én született, Szegeden. Csak két nappal korábban, így én is megélhettem végre a várandósség terhes részét.

A tany körbe lett kerítve, Zoli ügyesen java részt egyedül kiépítette a kerítés és így a legelő is kapott némi védelmet.

Állatok szaporodnak, főleg a nyulak, amiből egyet már el is fogyasztottunk, csak kb 3 kiló hús volt rajta, és mivel sokat legelt, szaladt ezért majdnem vadhús volt.

Hát röviden ennyi. Elkezdődtek a tavaszi munkálatok, metszések, ásások, ültetések. Mák már növöget, bár az őszi vetés jó része eltűnt, a cocák és a pipik nem voltak jó hatással a növekedési ütemre...

A cocák szépek, húsosak, szelídek és simogathatók még a vaddisznó is. Bár félvér Egyébként az a legokosabb és legszelídebb. Ha kinn legelnek és szól nekik Zoli, hamarabb odaérnek hozzá, mint a kutya, pedig annak is sikerült megtanítani a behívást.

No áldást sokat nektek!

Ajánló
Kommentek
  1. Én