A kezdet

Rövid bemutatkozás, témamegjelölés...

Helga vagyok, új blogot pötyögteteő, kezdő ebben is. :) Aki ismer, annak nem, de aki nem annak igen, bemutatkozom, röviden. A nevem már ismeretes. Tanyán élek férjemmel és két gyermekemmel (akik néha azt éreztetik velem, hogy legalább hatan vannak). Hozzánk tartozik még vagy egy tucat pézsma réce (néma kacsa), macska, tyúkok, kakasok, csibék és egy házörző liba. A kutyánk sajna meglépett tőlünk. Valamit vagy tudott, vagy nagyon nem. No ezt értelmezzétek! :)

 Krisztusban megtért katolikusok vagyunk, akik próbáljuk mindennapjainkat Teremtő Atyánk gondjaira bízni, több kevesebb sikerrel.

 Amikről írni fogok, azok leginkább a velünk megtörnént, átélt események, a "mi így csináljuk" dolgok és elsődlegesen azoknak a barátoknak, családtagoknak írom, akik mindig érdeklődnek utánunk, de minőségi beszélgetést nem tudnak velem lefolytatni, mert épp a szobát oltom, vagy a kirüresedő spájzból kaparom össze az ételmaradékot, hogy tápláló, egészséges ételkompozíciót varázsoljak az asztalra. Ahogy ezt az anyák szokták. Remélem azért hetente tudok, majd irogatni! Elindulok ezen az úton, és ha az Úr is úgy látja, az Ő áldásával menni fog.

 Ha írásbaimban hibákat véltek felfedezni (különösen gépelési, helyesírási), kérlek bocsássatok meg jelenleg a három éves gyerkőcök szintjén állok. Nem vagyok tökéletes, a blogom is fogja tükrözni. Szépítési folyamatok is szerintem hónapokig fognak magukra váratni. Ha kitartok addig.

 Remélem örömötökre lesznek majd az írások! Fogadjátok szeretettel! Áldjon az Úr!

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én